Welkom Om Aisope België Winkel

DISCLAIMER

Website-disclaimer

De inhoud gepresenteerd door AISOPE CO., LTD op https://www.aisope.be is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. De inhoud die op de website wordt gepresenteerd, is gemaakt met eerlijke bedoelingen. We kunnen echter geen enkele verklaring of garantie geven, expliciet of impliciet, met betrekking tot de geldigheid, volledigheid, correctheid of toegankelijkheid van de inhoud die op de site wordt gepresenteerd.
Er zijn geen omstandigheden waarin wij aansprakelijk zijn jegens u voor enige schade of verlies opgelopen in welke vorm dan ook als gevolg van uw gebruik van deze website of uw vertrouwen op enige inhoud die vrijelijk op de website wordt gepresenteerd. Door de website te gebruiken en te vertrouwen op de gepresenteerde inhoud, doet u dit uitsluitend op eigen risico.

Disclaimer voor links van derden

Deze website kan links bevatten of kan via de website links bevatten naar sites en/of inhoud die door derden is gegenereerd. Deze links worden niet beoordeeld of gecontroleerd op de geldigheid, volledigheid of juistheid van de door ons verstrekte informatie.
We verifiëren, onderschrijven, garanderen of aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid of geldigheid van informatie of inhoud die is gemaakt door websites van derden met links op deze website. We zullen geen partij zijn bij en geen verantwoordelijkheid nemen voor het toezicht op enige transactieactiviteit tussen u en de derde partij.

Professionele disclaimer

Deze website kan en bevat geen advies met betrekking tot woningverbetering en bouwhandel. De inhoud van de woningverbetering en bouwhandel wordt alleen voor algemene informatie en educatieve doeleinden gepresenteerd. Het is geen vervanging voor professioneel advies.
Daarom raden we u aan om, voordat we enige actie ondernemen die voortvloeit uit de gepresenteerde informatie, de juiste professionals te raadplegen. Wij geven geen woningverbetering en bouwadvies. Het gebruik van of het vertrouwen op enige informatie op de website is uitsluitend op eigen risico.

Getuigenissen Disclaimer

De website kan beoordelingen en getuigenissen van consumenten van onze producten bevatten. Deze weerspiegelen de realiteit van de echte ervaring en de persoonlijke reflecties van die gebruikers. Aangezien dit persoonlijke reflecties zijn, zijn ze mogelijk niet automatisch representatief voor alle consumenten van onze producten. We beweren niet, en u mag er ook niet vanuit gaan, dat alle consumenten dezelfde ervaring met onze producten zullen hebben en dat uw individuele resultaten kunnen verschillen.
De meningen en meningen in de beoordelingen en getuigenissen zijn uitsluitend van de persoon die ze heeft ingediend. Deze weerspiegelen niet de standpunten en meningen van AISOPE CO., LTD. De personen die beoordelingen of getuigenissen geven, zijn niet bij ons aangesloten en ontvangen geen vergoeding of vergoeding voor hun getuigenissen.